Valnötspasta
Denna härliga pasta värmer både din kropp och själ!

Valnötspasta:
- ca 500 g pasta
- 2 stora vitlöksklyftor
- rikligt med olivolja (jungfru)
- 2 dl hackade valnötter
- lite salt (av bra kvalitet)
- krossad svartpeppar
1. Koka pastan i saltat vatten lite kortare tid än det som rekommenderas på förpackningen. Efter att du kokat pastan, krossa vitlöken i en stekpanna, tillsätt oljan och de hackade valnötterna (du kan hacka valnötterna med en kniv). Rör om ingredienserna i pannan några minuter och tillsätt salt och krossad svartpeppar.
2. Häll pastan i ett durkslag och låt vattnet rinna av. Blanda nötsåsen med pastan (bäst om du kan hälla pastan på stekpannan som du använde till såsen), tillsätt persilja och smaka av! Vid behov kan du tillsätta peppar, salt och ost, om du vill. Blanda och njut direkt med gott sinne!