Tips från hudterapeut och make up-artist Laura: Liquid Radiance Glycolic Toner från Evolve!

Hudterapeut och makeup artist, Laura, har provat Liquid Radiance Glycolic Toner: Som namnet säger, radiance, är det precis det denna toner gör. Tack vare lätt peelande syrorna fick jag en jämnare hudton, mindre porer och en fin lyster.
Tips från hudterapeut och make up-artist Laura: Liquid Radiance Glycolic Toner från Evolve!

Hudterapeut och makeup artist, Laura, har provat Liquid Radiance Glycolic Toner. Här är hennes rekommendation av produkten! 

Som namnet säger, radiance, är det precis det denna toner gör. Tack vare lätt peelande syrorna fick jag en jämnare hudton, mindre porer och en fin lyster. Jag har faktiskt inte använt toner med syror på flera år. Då jag kom ihåg att min hud blev för känslig. Men den här är så pass skonsam att den funkar utmärkt på min känsliga hud! Jag klappade in ansiktsvattnet med händerna, tyckte den funkade bättre så än med bomullsrondeller, fick helt enkelt mer utav produkten på detta sätt. Doften är mild och behaglig. Huden känns väldigt härlig direkt efter.

Om man har jätte känslig hud skulle jag rekommendera den återuppbyggande ansiktskrämen från Evolve. Alternativt att man använder Radiance tonern en till två gånger i veckan och andra dagar den fuktgivande krämen.

Du kan köpa Glycolic Toner från Evolve Organic Beauty här >>