MONOI-3504750001449-1.jpeg

Monoiolja Tipanie, 100 ml

Ordinarie pris 219 kr
2 190 kr / l

Äkta tahitiansk Monoiolja charmar och förför!

/

Tillgänglighet i webbutik

Bra tillgänglighet


Egenskaper

Bläddra bland produkter efter funktioner.

Äkta tahitiansk Monoiolja charmar och förför!

En unikt underbar, autentisk och världsberömd Monoiolja! Mild & solig Monoi betyder doftolja eller helig olja på tahitiska. Monois fantastiska och igenkännbara doft för tankarna till en solig strand och varm sand under tårna.


Den här monoi-oljan kommer från den doftande tipani- eller frangipani-blomman som växer på Tahiti och dess öar. Blommorna som används i Monoi de Tahiti-oljan kommer från öarna Tahiti och Moorea. Polynesisk Coprah-kokosolja är den berömda raffinerade oljan som ligger till grund för Monoi de Tahiti. Den är tillverkad av soltorkade kokosnötter som bara växer i Franska Polynesien och som torkas naturligt. De ger en lätt och silkeslen olja.


Äkta Monoi-olja är polynesiernas sanna skönhetshemlighet! Oljan återfuktar och mjukgör huden och skyddar den från solens och havets skadliga effekter på ett helt naturligt sätt. Monoi-oljan kan till och med kallas för en mirakelprodukt som har vårdat och bevarat de tahitiska kvinnornas legendariska hår genom tiderna. Monoi har många användningsområden: — Den återfuktar hudens ytskikt på djupet och lämnar huden återfuktad i flera timmar. Efter duschen återfuktar den och lämnar en silkeslen finish; i badet mjukar den upp vattnet och återfuktar huden, behandlar torrt, skadat hår och gör det glansigt och starkare; — Monoi är också utmärkt som massageolja, eftersom den fördjupar och släpper muskelspänningar. Monoi-olja har också använts i den traditionella tahitiska massagen Taurum. Monoiolja har en unik sammansättning som är fast vid temperaturer under 20 °C. Tipanie eller Frangipani blomman växer på Tahiti och dess öar. Blommorna som används i Monoi de Tahiti-oljan kommer från öarna Tahiti och Moorea. Polynesian Coprah är den berömda raffinerade oljan som är basoljan i Monoi de Tahiti. Den är tillverkad av soltorkade kokosnötter som bara växer i Franska Polynesien och som torkas naturligt. De är källan till den lätta och silkeslena olja som efterfrågas av ledande laboratorier runt om i världen.

INCI: 99 % Monoi de Tahiti Tiki A.O. made in Tahiti, fragrance Tipanie. Paraben-free. Natural antioxidant (vitamine E).

  • Ursprung Frankrike
  • EAN: 3504750001449
  • SKU: MONOI-3504750001449