Happy Food Stores blogg

Varför har hyaluronsyran egentligen blivit så populär inom naturkosmetiken?Hyaluronan, dvs. hyaluronsyra är en långkedjad intercellulär sockermolekyl, en naturlig polysackarid som förekommer i alla levande organismer. Hyaluronsyra, känd även som “ungdomlighetens källa” har blivit enormt populär hos många skönhetsentusiaster. Det är ju så att när kroppen blir äldre producerar den inte lika mycket av hyaluronsyra.
Läs mer
Valda tags:

naturkosmetik

Radera tags!